Starters 10% korting op al onze diensten
Webwinkel voor €699,-
Offerte aanvragen?
Zoekmachine Optimalisatie

Webwinkel

Als ondernemer wilt u natuurlijk zekerheid en stabiliteit bieden aan uw klanten, All Designer heeft daarom voor de bewuste ondernemer een zeer aantrekkelijk pakket voor een webwinkel.
Een webwinkel biedt de gelegenheid voor uw klanten om online producten en/of diensten te kopen zonder al te veel moeite. De mogelijkheden die een webwinkel biedt zijn werkelijk een aanwinst voor u die de online markt wilt betreden.

Webwinkel aanbieders vragen over het algemeen voor ieder module een apart prijs die vaak kunnen oplopen tot erg hoge lasten, maar All Designer zorgt ervoor dat u als ondernemer meteen weet waar u aan toe bent en stelt een zeer aantrekkelijk pakket samen die bij u past.

Veelal zijn webwinkels erg ingewikkeld en slechts door professionals te beheren, maar All Designer biedt ondernemers een betaalbaar, betrouwbaar en simpel systeem dat door de ondernemer zelf makkelijk kan worden onderhouden. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de website zelf voor u te onderhouden, de kosten hiervoor zullen dan niet eenmalig zijn maar er wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht.

Enkele voordelen op een rijtje:
- Simpel, maar professioneel
- Betrouwbaar systeem
- Flexibel (Op maat)
- Zeer betaalbaar (Ook voor starters, zie starters korting!)
- Betaal mogelijkheden (iDeal, Paypal etc..)
Google Analytics (Kijk wie uw bezoekers zijn en waar ze vandaan komen)
- En nog veel meer..

 
All Designer | KvK 34324677
+31(0)634015527 | info@alldesigner.nl